Heavy Metal v/s SamhällsDebattör !

Går det att vara samhällsdebattör och skriva om musikstilen Heavy metal, black metal eller deth metal ja de olika genrerna är många.
Kan man kombinera detta eller trampar jag i en alldeles för ojämn tunna nu, men tro mig jag tänker försöka.


Det är tråkigt när man som ”oldboy” (58 bast) kommer i samtal med människor och det funkar hur bra som helst, tills det kommer till musiksmak och intressen, råkar dessa vara hårdrock, heavy metal, black/deth metal, goth metal och skräck/rysare inom film och tv, då har man ganska effektivt monterat ner respekten inför den egna personen.


Detta möter man väldigt ofta trots att metallen växt under de senaste 10 åren. Man är ganska ensam i sitt intresse, men inom dom sociala medier som har kommit kan man ganska enkelt hitta likasinnade.

Men till saken, tänker alltså kombinera detta och tycker väl detta ska bli spännande med tanke på att 2018 är ett sk valår.


Var jag står, måste säga att jag är en betraktare av politik. Har en gång i tiden varit ”sosse” men den falskhet som jag upplever där gjorde att under ett par år fanns inget favorit parti. Men så fattade jag tycke för Göran Hägglund så då började jag titta på KDS som dom hette då, och pga deras familje politik (inte pga religion) la jag min röst på dom tills Göran avgick, idag har detta förtroende för som dom heter idag KD försvunnit, så någon röst kommer jag personligen inte att lägga ifrån mig.

Det politiska läget som uppstått sedan SD har kommit upp på den politiska himlen i Sverige är enligt min mening oerhört intressant och samtidigt lika farlig. Med det menar jag att här har vi ett läge där ett av våra största partier fullständigt ignorerar 20% av våra väljare (idag fler) genom att vägra diskutera med företrädare av SD tom lämna studion/lokalen vid debatter, genom att bete sig så illa så ”pissar” man på dessa väljare och så gör man inte som professionell politiker. Detta är farligt för demokratin.

Här är lite åsikter och vad jag tänker ägna mig åt framöver// vi hörs…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.