Våldtäkterna !

Nu har vi i Sverige bestämt att vi vill ha den Islamska våldtäktskulturen i vårt land, vid i stort sett varenda musikfestival sker dessa våldtäkter.


Det är dags att våra politiker agerar åtminstone försöker att vakna inför detta problem som kommer att fortsätta. Det kan vara ett led i terrorismen, den Islamska extrimimen vill straffa oss för vår otrohet genom att vi har Kristendom som vår religion, detta tål inte våra nyanlända. Nu kanske det inte bara är nyanlända som utför våldtäkter utan en och annan svensk som inspireras också.


Våra politiker har ju för vana att sent vakna inför problem i samhället och detta är inget undantag så vi övriga medborgare borde agera mot problemen och hjälpa kvinnorna som utsätts, där får ju våran fantasi och tankeförmåga hjälpa oss. När vi ser en ensam kvinna gå hem ifrån vad det än må vara följ henne och se till att hon kommer hem i ett stycke helskinnad. Utrusta våra kvinnor vapen typ pepparspray, med tydlig inrtuktion om användandet.


Vi män som inte våldtar måste ta ansvar och stampa ifrån ”nu räcker det” vi kan inte längre bara se på när våra kvinnor en efter en blir skändade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.