Det kallas rassism !

Detta med vår absolut största och bästa författare våran Astrid Lindgren, hon ska vara rassistisk.

Här börjar bibliotek bränna hennes böcker, av idiologiska skäl uppges det pga att i en av Astrids böcker om Pippi har det nämnts ordet negerkung. Som om det skulle ha varit så fruktansvärt farligt, tänk om han nu var det då. 

Han var Kung i en stam med mörka människor s.k negrer, ett ord vi använt i alla tider utan att för den skull menat något illa med det. Detta har varit ett ligitimt ord i många år, nu helt plötsligt har våra politiker beslutat att det land vi lever i ska ta emot människor ifrån de flesta länder som befinner sig i krig eller som det heter i politikermun i konflikt.

Nu råkar nästan hela Mellanöstern vara en enda stor krigszon, så det blir nästan som en s.k ”lemelvandring” upp hit till Norden där Sverige tycks ta emot väldigt många människor. För några år sedan tog vi emot över 80.000 människor.

Detta medför ju naturligtvis problem för oss som redan bor i Sverige. I Mellanöstern är ju de flesta av religionen Islam, detta innebär kulturkrockar av ibland större format. Ett annat problem våra ungdomar med all säkerhet kommer att stöta på är (och då har det ingen betydelse ifrån var i Världen de nyinkomna är) att konkurrensen om jobben ökar och då blir det svårare att komma i arbete efter gymnasium och andra utbildningar som ungdomar av idag skaffar sig.

Vi talar ju inte om någon normal förflyttning av människor utan massförflyttningar folk flyr i 100.000 tals just nu. 

Har vi råd att ta emot hur många som helst, när går vi själva på knä, tar vi hit så många att det övergår antalet Svenskar, då har vi ju snart härdar av inbördeskrig även här, för det är ju ingen hemlighet att i desse stora grupper florerar många religioner och det vet vi då kommer även konflikter.

När blir explosioner vardagsmat även här som det är i t.ex Mellanöstern, det smäller här också men inte som där nere.

Heders våldet är vi ju ej vana med och det skapar förvecklingar som vi inte behöver, kvinnors ställning i samhället ser olika ut vi har nått lite längre.

Det finns bra sidor med ett mångkulturellt samhälle också, men det är synd och skam att de dåliga tar över så mycket att pga det så har vi ej råd att prova ut bägge sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa