”Min bild-dagbok”

Det börjar bli tufft för de katter som driver runt, vad vi vet än så länge har vi en katt som inte har någonstans att bo, vad vi vet.

Simon (på bilden ovan) har vi trots försök inte hittat något hem till, han går aldrig in men äter iaf varannan kväll/natt på trappan, då blir han fotad och filmad av en åtelkamera som är utplacerad.

Katten under är Fifi och hor bor hos oss, hon har varit en katt som har drivit omkring en hel del i sitt liv.

Hon bodde tidigare hos en då ensamstående kille i byn, men han tog kontakt med oss genom andra gemensamma vänner i byn och bad oss ta han om henne för han tyckte att han var så lite hemma och så fick det bli. Det är snart ett år senare, mycket jobb, veterinärbesök, sterilesering, chipmärkning, vaxinering. Hon verkar trivas kommer tillbaka, den tidigare ägaren ser henne inte hos sig, inte under det senare halvåret.

I år har det inte dykt upp någon sommarkatt ännu, det har det gjort de flesta åren förut. Det var huvudanledningen till att tre åtel kameror har köpts in. Jag fortsätter och berättar om dessa katter framöver i detta forum, jag kanske byter ut rubriken ”Min bild-dagbok” när jag kommer på någon annan mer enl mig mer överensstämmande rubrik…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.