POLITIKER AV IDAG…

Vad händer med politiken i Sverige idag efter valet 2018, ja vi är med all säkerhet många som vill/önskar svaret på den frågan.

Det är det ena konstillationsförslaget efter det andra, och den vägrar tala med den, det är med andra ord totalförvirrat många säger vuxen sandlåda.

Var är demokratin för det ska väl vara det parti som får flest röster som blir regering och dess ordförande blir statsminister.

Blockpolitik detta fenomen som till slut slog sönder vår demokrati, en demokrati som var tryggt rotad i landet, trodde vi åtminstånde, idag har antagligen tappat ansiktet helt resten av världen skrattar med all säkerhet åt oss.

Det är ok att mobba, det gör man mitt i direktsändning helt öppet i debatter inför valet. Efter nu i försöken till att bilda regering fortsätter man att mobba genom att utestänga ett parti med hela 16-17 procent av rösterna det ger över 60 mandat i riksdagen, det är helt förödande för demokratin, den som partierna själva säger att de värnar om.

Håller väljarna på att tappa förtroendet för hela det politiska etablissemanget, finns det en trovärdig framtid i politiken kvar, själv tror jag inte detta. Eller finns det någon som tycker att våra politiker gör rätt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.