SVERIGEDEMOKRATERNA

Varför jag nästan har blivit SD:are, detta är enligt mig partiet som (slagit hål på Sveriges politik) visat att det finns ingen demokrati mellan de partier som konkurrerar att få riksdagsplatser av oss väljare.

Här har väljarna vid föregående val röstat fram SD och givit dom förtroendet att kliva fram i den svenska riksdagen och föra sin politik, vad händer då, jo de övriga partierna totalvägrar att ens vara i samma lokal som SD, sandlådenivå har folk kallat detta beteende, hur ska man tolka detta, vad ger politikerna oss väljare för signaler, vad ger de ungdomen för signaler.

Det är ok att vägra t.o.m det som man inbillade sig ingick i deras jobb, att med hövlighet lyssna och debattera med andra partier, det har förekommit mobbing mot SD vilket är på denna nivå helt oacceptabelt, vilket man då även gör mot SD:s väljare.

Hade de övriga partierna bjudit in SD från början debatterat som vuxna människor, hade SD antagligen inte varit så stora, då hade deras brister lyst ut på ett helt annat sätt än det nu gjort, så SD kan tacka sossar, moderater, centern, m.f för sin oerhörda framgång.

Gerra K-Son

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.