Some kind of diary !

22/8-17 Tisdag

Får börja med att be om ursäkt att jag inte uppdaterar som jag utlovar, det ska bli bättring på det.

Har hänt lite i dagarna, har en s.k fosterfar som tog hand om mig i en känslig period i livet. Han har idag blivit äldre och tyvärr sjuk, togs in på sjukhus med ambulans. Han är hemma igen, men han hade infektion i kroppen sedan ifrån ett litet sår på ena låret hade det kommit in bakterier i blodet, han har blivit hemskickad efter dropp och med medicin. 

-Musikinlägg-

Nikki Sixx and Sixx Am Announce Tenth Anniversary Editions

The Heroin Diaries Soundtrack/ August 21, 2017


(Källa http://screamingguitars.com/)

Har inte byggt något i dagarna, det ska bli kanske under dagen, lägger upp några bilder på hur det ser ut nu, mer kommer.


Något annat börjar att göra sig påmint nu, detta med att vi går in i hösten och med den kommer ved för värmen i vinter. De flesta av er eldar inte med ved för att få värme, vi är nog med säkerhet bland dom sista som fortfarande håller på, det kommer säkert snart en lag som förbjuder detta men tills dess.


-Musikinlägg-

Spotify-lista

Ska börja jobba i morgon efter min axelskada, får hoppas på att det går bra, problemen är kvar men då i lite mindre omfattning. Avslutar kvällen med att se klart på en engelsk tv-serie som heter ”The Fall” mycket bra, för er som ej sett den så har ni en spännande tv tid framför er.

-Filminlägg-


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.