Some Kind of Diary !

25-08-17 Fredag

Då var den andra natten gjord av tre, man är ju inte så där jätte social under perioden man jobbar natt. Det känns som om man är i en annan värld vid sidan av den andra, den s.k sociala världen i en bubbla kan man kalla den för.

-Musikinlägg-

15 september släpper FOO FIGHTERS sitt nionde album ”Concrete And Gold”. Nedan kan du avnjuta en video till det senaste smakprovet ”The Sky Is The Neighborhood”.

Något man ser ofta på sociala medier är föräldrar som lägger ut bilder på sina barn, då med fördel att barnen är nakna och de är då naturligtvis i åldrar spädbarn upp till ett par tre år, sedan får man ju hoppas att dom själva säger ifrån detta vansinne.

Dessa barn har ju inget att säga till om själva utan de blir uthängda helt och hållet till allmän beskådan. Föräldrarna själva tycker nog att detta är bara så super gulligt.

Men med på de sociala medierna så finns ju också de kriminella, då har jag pedofilerna i närmsta tanke, de har ju oftast nätet som sina jaktmarker, varför jag gör detta oskyldig bildmakandet föräldrar emellan till något fult, det gör jag inte. Man behöver bara ha en enda sak i åtanke när man lägger upp en bild på Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, det som läggs IP där tillhör detsamma och alla som nyttjar det.

-Musikinlägg-
Masterplan är ett Tyskt power metal band som bildades 2001, har nu släppt nytt album. Det krävs säkert ett par eller fler lyssningar innan man börjar förstå deras tunga musik.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.