Rassism vad är det, idag är detta ämne så laddat, minsta kritik mot invandrare och nyanlända är främlingsfientligt.


Främlingsfientlig känns som ett bekvämlighetsord och då avser jag för politiker som har bestämt att väljarna inte ska klaga, kritisera eller på annat sätt (om det inte är positivt) framföra något negativt om icke svenskar, då är detta rassistiskt och ska slås tillbaka och helst lagföras.

Vad har det blivit av Sverige, det är rassistiskt att hissa en svensk fana, sjunga nationalhymnen, ha märken av vår fana på kläder, barnens skolavslutning ska ej längre vara i kyrkor ej heller innehålla vadsomhelst, Astrid Lindgren har blivit rassist.


Vad håller vi på med, vi har spårat ur helt och hållet, invandrare och nyanlända skrattar ju åt oss och naturligtvis drar fördel av detta. Vi har blivit naiva och då helst mot människor med religionen Islam (som jag personligen anser vara farlig mot resten av mänskligheten) det verkar att vi vara rädda för dessa människor när vi borde vara kritiska, vi har kristendom och vi borde inte släppa till av skattepengar så muslimer får bygga moskéer utan dessa borde dom bekosta själva.


Vårt land är påväg utför, nej jag röstar inte på SD om jag är rassist när jag har dessa åsikter får läsarna bedöma.


Tycker vi tar in för många invandrare, har inget emot att människor kommer hit som har främmande kulturer, men har vi råd med alla som kommer, vi har egna barn som går i skolan och skolan idag mår inte bra, vi har åldringsvård som inte heller har det bra, vi har egen socialvård som idag är eftersatt, vår tandhälsovård behöver krafttag. Ja vi tar in för många på bekostnad av vår egen välfärd vi håller på att bli ett modernt sk u-land. Tar vi först hand om det nämnda så öka gärna på med invandring, är jag rassist för detta så är det ok för mig.

Inlägg med egna intressen.

Video med Cradle of Filth ”Heartbreak And seans”

Spotify listan ”Gerras List


Invandrare och kriminalitet är ganska känsligt också, nämnas kan ju att Islam har en intressant våldtäkts kultur men den är väl inte lönt att nämna, och med våldtäkter har vi ju inte ökade problem med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.