Min Humor !

Hälge…


(Källa http://corren.se/)
Väduren (23 Mars – 22 April)

Du har livlig fantasi och tror ofta att du är förföljd av SÄPO. Du har inget inflytande på dina vänner och folk harmas över att du nonchalerar din styrka. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.
Oxen (23 April – 22 Maj)

Du är praktisk, jordnära och uthållig. Du har en ihärdig beslutsamhet och jobbar som fan. De flesta människor tycker att du är envis och tjurskallig. Du är inget annat än en envis kommunist.
Tvillingarna (23 Maj – 22 Juni)

Du är intelligent, tänker snabbt och pratar mycket. Människor gillar dej för att du är bisexuell. Du är benägen att förvänta dig mycket för lite, det betyder att du är en billig jävel. Tvillingarna är ökända för att tycka om incest.
Kräftan (23 Juni – 22 Juli)

Du är sympatisk och förstående för andra människors problem, vilket gör dig till en tönt. Du skjuter alltid upp saker och ting. Det är därför som du alltid kommer att gå på A-kassa och bara ligga framför Tv:n.
Lejonet (23 Juli – 22 Augusti)

Du ser dig själv som född till ledare. Andra tycker att du är en idiot. De flesta lejon är översittare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Ditt högmod är motbjudande. Lejon är tjuvaktiga kräk som tycker bättre om onani än sex.
Jungfrun (23 Augusti – 22 September)

Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedanta attityd verkar sjuklig för dina vänner och medarbetare. Du är kall och känslolös och sitter så mycket på röven att du får hemorrojder. Utvärtes. Jungfrur blir bra busschaufförer och hallickar.
Vågen (23 September – 22 Oktober)

Du är den artistiska typen och har svårt att handskas med verkligheten. Om du är man är du förmodligen homosexuell. Chanser till anställning och vinster är lika med noll. 90 procent av alla vågar dör av könssjukdomar.
Skorpionen (23 Oktober – 22 November)

Du är värst av alla! Du är en skruvad affärsman och ingen kan lita på dej. Du uppnår höjdpunkten av framgång på grund av din totala avsaknad av etik. Du är en jävla knöl. De flesta Skorpioner blir mördade.
Skytten (23 November – 22 December)

Du är optimistisk och entusiastisk, har många små projekt på gång och kan aldrig sitta still. Du har en obekymrad tendens att lita på din tur eftersom du inte har någon talang. Majoriteten av alla Skyttar är fyllon. 
Stenbocken (23 December – 22 Januari)

Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är praktiskt taget en fegis. Du vill heller aldrig erkänna att du har fel. Det har aldrig funnits någon Stenbock av betydelse. 
Vattumannen (23 Januari – 18 Februari)

Du är uppfinningsrik och har en tendens att följa med din tid. Du ljuger mycket. Du gör samma misstag om och om igen eftersom du är korkad. Alla tycker att du är en jävla drummel.
Fiskarna (19 Februari – 22 Mars)

Du är det sista stjärntecknet i zoodiaken, och inte så konstigt eftersom du är lite efter på alla plan. Du är snabb att tillrättavisa, otålig och har alltid skumma råd åt andra. Du är lat och ointresserad av det mesta, så gå och ställ dig i ett hörn med din fantasivärld! 

(Källa http://skamt999.se/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Riksväg 32 på det smålänska höglandet

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa