Min Humor !

Hälge…


(Källa http://corren.se/

Sista vilan:
Prästen välsignar Rallar-Kalle inför den sista vilan:

– Frid över ditt minne även om vi inte såg dig så ofta i kyrkan. 

En av kamraterna reser sig och påpekar:

– Han hade inte kommit idag heller om vi inte burit hit honom.

(Källa http://skamt999.se/)

Den coola prästen:

Den unge prästen var så nervös inför sin första nattvard så att han inte ens kunde prata ordentligt. Inför sin andra nattvard söndagen därpå, berättade den äldre ärkebiskopen hur man kunde slappna av. Han föreslog följande: 
– Nästa gång, ta ett par droppar vodka i ett vattenglas och drick det. Du kommer genast märka hur avslappnad du blir. 

Söndagen därpå gjorde prästen som han blivit tillrådd och kände genast hur avslappnad han blev. Nattvarden flöt på fint och han stammade inte alls. Efter nattvarden hittade prästen ett brev från Ärkebiskopen på sitt rum: 

Käre fader, nästa gång ska ni lägga ett par droppar vodka i ett vattenglas, inte ett par droppar vatten i ett vodkaglas. Jag tänkte berätta om några fel jag lade märke till så att de inte upprepas nästa söndag: Den lilla skålen bredvid altaret är inte en toalett. Försök undvika att luta er mot statyn som föreställer jungfru Maria och speciellt att krama henne och känna henne på brösten. Budorden är 10, inte 12. Lärjungarna var däremot 12, inte sju. Och ingen av dem var dvärg. Vi hänvisar inte till vår herre Jesus Kristus som JC and the boys. Vi hänvisar inte till Judas som en jävla skvallertacka. Bin Laden hade ingenting med Jesu död att göra. Syndarna hamnar i helvetet, inte i hästarslet. Fader vår ska läsas mot himlen, inte genom att göra vågen. Och den gubben längst bak som du tilltalade som jävla fattiga tiggare var jag. Hoppas du klarar dig bättre nästa gång! Med vänliga hälsningar, Ärkebiskopen

(Källa http://skamt999.se/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.