Min Humor !

Hälge…


ANNORLUNDA HOROSKOP:
Vattumannen (21/1-18/2)

Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.

———————————————————–Fiskarna (19/2-20/3)

Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.

———————————————————-Väduren (21/3-20/4)

Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

————————————————————Oxen Oxen(21/-21/5)

Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist. ———————————————————Tvillingarna Tvillingarna(22/5-21/6)

Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad duger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest. ———————————————————-Kräftan Kräftan(22/6-22/7)

Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.

———————————————————-Lejonet Lejonet(23/7-23/8)

Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

———————————————————Jungfrun Jungfrun(24/8-22/9)

Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.

———————————————————–Vågen Vågen(23/9-23/10)

Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla vågar dör av könssjukdomar.

———————————————————Skorpionen Skorpionen(24/10-22/11)

Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

———————————————————-Skytten Skytten(23/11-21/12)

Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

———————————————————Stenbocken Stenbocken(22/12-20/1)

Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.

(Källa http://skamt999.se/)

Tidsangivelse
Kal och Osborn sitter och slår dank.

– Dö, va e klockan?

– Hisingsbro.

– Hörde du inte fel nu? Jag frågade va klockan va!

– Å ja svarade lite över älva…

(Källa http://skamt999.se/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.