Film

Fantastiska vidunder, Grindelwalds brott (2018)

I ett försök att motverka Grindelwalds planer om att höja gula blodblod för att härska över alla icke-magiska varelser, tvingas Albus Dumbledore till sin tidigare student Newt Scamander, som samtycker till att hjälpa, även om han inte är medveten om farorna som ligger framför. Linjer dras när kärlek och lojalitet testas, även bland de sannaste vänner och familj, i en allt mer uppdelad trollkarlsvärld.

Fantastic marvels: Grindelwalds crime (2018)
In an effort to thwart Grindelwald’s plans to raise pure-blood wizards to rule over all non-magical beings, Albus Dumbledore enlists his former student Newt Scamander, who agrees to help, though he’s unaware of the dangers that lie ahead. Lines are drawn as love and loyalty are tested, even among the truest friends and family, in an increasingly divided wizarding world.

Detta är fantastisk fantasi, så mycket att man ibland blir mätt på det hela, i en hisnande resa med både levande och döda människo liknande (människor) och en del helt otroliga djur, både stora och små i tid och rum.

This is fantastic fantasy, so much so that one sometimes gets measured on the whole, in a breathtaking journey with both living and dead human beings (humans) and some absolutely incredible animals, both large and small in time and space.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Captcha loading...

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.