Jennifer’s Body 🎬

Nerdy, reserverade Bookworm behövande Lesnicki, och arrogant, högmodig Cheerleader Jennifer kontrollera Àr bÀsta vÀnner, Àven om de delar lite gemensamt. De delar Ànnu mindre gemensamt nÀr Jennifer mystiskt vinner en aptit pÄ mÀnskligt blod efter en katastrofal brand pÄ en lokal bar. Som behövande s manliga klasskamrater stadigt dödas i ohyggliga attacker, mÄste den unga flickan avslöja sanningen bakom hennes vÀns förvandling och hitta ett sÀtt att stoppa den blodtörstiga Rampage innan den nÄr sin egen pojkvÀn chip.

Nerdy, reserved bookworm Needy Lesnicki, and arrogant, conceited cheerleader Jennifer Check are best friends, though they share little in common. They share even less in common when Jennifer mysteriously gains an appetite for human blood after a disastrous fire at a local bar. As Needy’s male classmates are steadily killed in gruesome attacks, the young girl must uncover the truth behind her friend’s transformation and find a way to stop the bloodthirsty rampage before it reaches her own boyfriend Chip.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.