Live Music 🎾

Hanka Paldum (BA)

Kulturhuset (Stockholm) – torsdag 21 december 2017

http://gigguide.se/event/410636/

The Jamnation

The Temple Bar (Stockholm) – torsdag 21 december 2017

http://gigguide.se/event/410801/

Meshuggah, Uriah Heep med flera klara!

En ny omgÄng band till sommarens Sweden Rock Festival Àr klar.

UmeÄs Meshuggah har tÀnjt pÄ grÀnserna för vad som Àr tekniskt möjligt inom hÄrd metal sedan tidigt 90-tal. Deras intensiva ljusshow gör sig bÀst i mörker och dÀrför avslutar bandet fredagens festligheter, med start direkt efter Ozzy Osbournes konsert.

BekrÀftade för festivalen Àr Àven ett av 70-talets allra största hÄrdrocksband, Uriah Heep, det kaliforniska rockbandet Buckcherry, SRF-debuterande rock/metalbandet Baroness, ockulta 60-talspionjÀrerna Coven med sÄngerskan Jinx Dawson i spetsen, det klassiska tyska thrash metalbandet Destruction, hollÀndska progikonerna Focus samt ett av de första svenska heavy metalbanden, Torch.

MUSTASCH & HARDCORE SUPERSTAR PÅ GEMENSAMMA VÅRTURNÉN

Tour De Saster med Ă„tta stopp runt om i Sverige!

TvÄ legendariska sound, 18 album och över 70 miljoner streams banden emellan. Nu Äker de svenska rocklegenderna i Mustasch & Hardcore Superstar pÄ gemensamma vÄrturnén Tour De Saster med Ätta stopp runt om i Sverige

Med tvĂ„ av vĂ„ra mest explosiva rockband – Hardcore Superstar och Mustasch – samt dödsmetall-legenderna Entombed A.D under ett och samma tak Ă€r denna gemensamma turnĂ© ett mĂ„ste! LĂ„t dessa karismatiska wild boys tina upp er efter vintern och upplev genre-omspĂ€nnande rockmusik i vĂ€rldsklass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.