Min Humor !

Hälge…


(Källa http://corren.se/)

Handlingskraftig äldre dam:

En äldre dam i Amerika hade besökt stormarknaden och inhandlat en del varor. 

När hon kom ut på parkeringen upptäckte hon att det satt fyra unga män i hennes bil. Hon släppte varukassarna, tog upp sin pistol ur handväskan och skrek så högt hon kunde åt att hon minsann hade en pistol och hon att visste hur hon skulle använda den om de inte försvann ut ur hennes bil ögonaböj.

De fyra männen väntade inte en sekund utan klev snabbt ut ur bilen och sprang därifrån som om de var skjutna ur en kanon. Damen samlade ihop sina kassar, ställde dem i bilens baksäte och satte sig bakom ratten.

Nu uppträdde ett litet problem med bilnyckeln. Den passade inte. Det visade sig nu att bilen som den äldre damen satt i var identisk med den bil som hon själv ägde, som stod fem parkeringsplatser längre ner.

Hon lastade över kassarna till sin egen bil, och körde iväg till närmsta polisstation.

Konstapeln höll på att krevera av skratt när han fick höra hennes historia, och pekade mot andra änden av disken där fyra, bleka unga män höll på att göra en anmälan om en bilkapning under pistolhot av en gammal dam.

Inga anmälningar gjordes.

(Källa http://skamt999.se/)

Golfrunda:

En man bärs in på akuten med benbrott, blåslagna ögon och en golfklubba virad runt halsen.

– Vad har hänt, undrade läkaren.

– Jag spelade en runda golf med min fru när hon slog ut bollen i en kohage. Vi gick ut i hagen och letade efter bollen och då såg jag att en av korna hade nått vitt där bak. 

Jag gick dit och lyfte på kossans svans och där satt mycket riktigt en golfboll med min frus initialer på. Jag höll fortfarande upp kosvansen när jag ropade till min fru:

– Den här ser ut som din…. sen minns jag inget mer…

(Källa http://humorbrevet.se/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.